Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Zvonimirom Miladinovicem

29.04.2012.

U 72.emisiji Slobodno srpski gostovao je direktor televizije Most u Zvečanu Zvonimir Miladinović. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao da ne veruje da danas postoje slobodni, ali da postoje profesionalni mediji. "TV Most ulaže napore da unapredi program i angažuje mlade ljude koji pomažu starijim kolegama", rekao je prvi čovek te televizije. Komentarišući novi Zakon o RTK, Miladinović smatra da to neće biti istinski kanal informisanja srpske zajednice. "Ne želim da komentartišem taj  zakon. Kao što sam ranije bio protiv samo prevođenja vesti sa srpskog na albanski, tako ne želim ni obrnuto", rekao je Miladinović, smatrajući da nezavisna TV Mreža srpskih emitrera predstavlja mnogo efikasnije rešenje. On je, u emisiji, najavio da će se od ove nedelje i Slobodno srpski, emitovati preko TV Mosta, koji je najgledanija TV stanica na srpskom jeziku na čitavom Kosovu.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarFatmir Sheholli | 01.05.2012. 21:04 Kada se govori o slobodi medija, o TV Mrezi, o RTK, kao i o TV Mostu itd, ocigledno da zaboravljate da govorite zasto na Kosovu nema ni jedan dnevni srpski list. Nije novinarstvo samo televzija i radio, nego su i novine kojima ne obracate paznju, odnosno veoma malo se okrecete toj temi.
SEMSUDIN SEKI RADONCIC | 01.05.2012. 23:06 tacno je fatmire shaholi, slazem se sa tvojim komentaro,nema stampe,stampa je nekad vaznija od radija i televizije,fatmire sve sto si naucio dosad iz srpske stampe,a posebno si cito jedinstvo,novosti i da ne nabraja u saradnji sa ilijazom dukom i ja postujem tvoj komentar jer stampa mnogo vredi,ja verujem da se ti i dalje snalaziz kad je upitanju srpska stampa,pokusaj otvori jednu trafiku za srpsku stampu bice ti srbi sa kosova zahvalni posto se nijedan srbin nije setio da u svakom jelu postoji zacin c,tako da ni radio ni televizija ne mogu radit bez stampe i ako je sada racunar zamenio sve listove al je papir zakon na papiru se i pise sve i svasta i sto je i normalno lektori brisu sve sto im rukovodece partije narede sta smeju objavit a sta ne smeju,pozzzzz.seki.
Djokica Mali | 02.05.2012. 00:37 ... niko normalan nece pozvati u emisiju coveka koji je radnik RTS-a a predstavlja se kao vlasnik i direktor Televizije "Most"... koji je zavio u crno vise porodica radnika nego NATO...
Fatmir Sheholli | 02.05.2012. 22:11 Vidim da ovaj Semsudin Seki Radoncic, veoma dobro zna sta je cenzura, sigurno je jedan od onih koji su ili idalje cenzurisu kako on kaze lektore. Sto se tice trafike, imam tu cast da eto tebi prepustam to Radoncicu da odmah otvoris i da pomognes bar malo u necemu. Ja se nikada nisam snalazio, kako ti kazes Semsudine, jer ne treba biti snalazljiv ako zelis da citas. Jednostavno citas novine i ne vidim tu nista posebno da treba biti snalazljiv. Ne volim kada se neko slaze sa mojim komentarom, treba vise kritika, naravno ako znate da pisete Semsudine, jer vidim da imate puno gramatckih gresaka. Obzirom na toliko greske, lektor stvarno mora da vas "krese" jer daleko ste od pravopisa.
Petar | 05.05.2012. 19:44 Hteo neko da prizna ili ne , jedina prava slika sa KIM u Srbiju salje se upravo preko TV MOST , zato svima puno srece u daljem radu i da sto duze trajete.
Stariji novinar | 07.05.2012. 11:07 Samo ti pljuj po kolegama sa kojima si radio.Razbucao si spsku redakciju RTP i sada mozes da zaris i palis.Glumis novinara,a postao si trgovac,ako si ikada i bio pravi novinar.Po cemu tebe pamte kao novinara,po radu u marketingu.