Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Ljubomirom Maksimovicem

17.06.2012.

U 79.emisiji Slobodno srpski gostovao je član organizacionog odbora "Vidovdan 2012" Ljubomir Maksimović. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao da obeležavanje Vidovdana i ove, kao i prethodnih godina organizuje Dom kulture u Gračanici uz podršku Ministarstva za Kosovo i Metohiju i Ministarstva kulture Republike Srbije. Maksimović je kazao da će obeležavanju Vidovdana na Kosovu prisustvovati Njegova Svetost Patrijarh srpski Irinej, a da su pozivi upućeni i predsedniku i premijeru Republike Srbije Tomislavu  Nikoiliću i Mirku Cvetkoviću. Maksimović koji je oko dvadeset godina radio u opštini Priština govorio je i o radu lokalne samouprave u Gračanici, koja funkcioniše po srpskom i kosovskom sistemu.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarMarko | 17.06.2012. 18:55 Jako pametan covek, veliki pozdrav gospodinu Maksimovicu.
GOTOVUSANIN IZ GOTOVUSE | 17.06.2012. 20:49 SAMO NAPRED GOSPODINE MAKSIMOVICU,IMATE VELIKU PODRSKU SRBA IZ GOTOVUSE I CELE SIRINICKE ZUPE.
1389 | 17.06.2012. 21:59 Ljuba probija barijere , spaja ne spojivo .
Dragan | 18.06.2012. 03:24 Kolega odličan nastup,zapravo napravili ste vrsnu prezentaciju manifestacije ,,Vidovdanske svečanosti,, sve pohvale.Zdravo bio.Kolega Dragan. P.S.Uvek rečit,jasan i najzad konkretan!!!
Nina | 19.06.2012. 16:48 Slazem se sa gospodinom, i hvala u ime svih devojaka iz Leposavica! Budimire samo napred, odlicni ste!
357 | 19.06.2012. 17:53 kad dovedes pravog srbina - dobijes ozbiljnu emisiju. kad dovedes ove likove sa tacijevog platnog spiska - dobijes lakrdiju za sve pare. 'ajd molim te samo dovedi jos koga iz njihovog "vrha" jos malo ismejemo :o)))
Piplmetar | 26.06.2012. 01:48 Zanimljiva emisija i sagovornik. Protokol je njegovo ime, protokol je njegvo prezime, protokol mu je u krvi. Iz onoga sto nam je ispricao, moze se zakljuciti da taj posao dobro poznaje i dobro radi. Svakako da osoba koja se bavi protokolom, ima mnogo toga da isprica, on je lik koji je upucen u sve zakulisne radnje i dogovore. Ali, kao sto protokol nalaze, ono sto se desava iza kulisa, tamo i ostaje, u javnosti se iznose samo filtrirane informacije. Zna to Ljubomir Maksimovic i zato mudro odgovara u emisiji. Ali, sada je doslo neko novo vreme, neki novi ljudi, dugacija politika, drugaciji standardi...... Uz duzno postovanje gospodinu Maksimovicu, mene je on podsetio na jednog dobro obucenog i ugladjenog MAJORDOMA, koji dugi niz godina sluzo na engleskom dvoru, a onda se u jednom trenutku nasao u coporu mediokriteta, koje uporno pokusava ih nauci finim manirima. Dobra emisija, cestitke Budimiru na izboru gosta.