Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Agronom Bajramijem

25.11.2012.

 U 95.emisiji Slobodno srpski gostovao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Koha ditore Agron Bajrami. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao da od suda u Hagu očekuje oslobadjajuću presudu za Ramuša Haradinaja, jer je kako kaže, “jednom već bila oslobadjajuća presuda”. Bajrami je komentarišući postavljanje spomenika bivšim pripadnicima OVPBM u Preševu rekao da “naši konflikti na balkanu još uvek nisu zaključeni. Mi još uvek nismo rešili pitanje ratnih zločina, nismo se dogovorili niti našli konsenzus oko toga šta se u stvari stvarno desilo, jer ono što je za nekog u Beogradu zločinac u Prištini je heroj i obrnuto”. Glavni I odgovorni urednik Koha ditore govorio je i o susretima premijera Srbije i Kosova Ivice Dačića i Hašima Tačija, evropskoj perspektivi Kosova i radu medija na Kosovu.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarNedzib Berisha | 25.11.2012. 18:07 Dobra emisija, dobar Gost od kojeg bih Budimir Nicic mogao mnogo da nauci, na primjer da prestane pricu o zutoj kuci, dok ne budu dokazi na stolu. Zasto sud treba da bude nezavisan i da svaka kritika treba imati temelj, a ne da se prica o cemu se nista ne zna, jer to utice na kredibilitet novinara, jedna od njegovih najveci vrijednosti. Budimir Nicic se vrati polako na kvalitetni nivo koji je imao nekada u proslosti, nadam se, da ce nastaviti. Druga stvar: "Thaqi i Daqi"??? Sta je hteo Budimir Nicic sa time reci? Hvala lijepo, ali neka on bude Vama, dosta je nama Thaqi i njegovih.
@Lulzim | 26.11.2012. 09:59 Tako je sve je ok,al za to pricu Žutu kucu bolje da se ne prica uopste,A i puno Albanaca jedva cekaju ISTINU.