Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Daliborom Jevticem

21.04.2013.

 U 114.emisiji Slobodno srpski gostovao je kosovski ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao je u procesu dijaloga Prištine i Beograda sever Kosova bio u fokusu kao problem koji opterećuje i srpsku i albansku stranu. "Ono što nas u prvom redu interesuje jeste da ne dođe do bilo kakve podele, u bilo kom smislu.To nikako ne bi bilo dobro za nas koji živimo južno od Ibra, jer bi  još više bili zapostavljeni i morali bi se još više boriti, na svakakve načine kako bi opstali", rekao je Jevtić. Prema zvaničnim podacima Ministarstva za zajednice i povratak 287.000 pripadnika manjinskih zajednica vode se kao raseljena lica, od toga je 226.000 Srba, 207.000 je u Srbiji i 18.500  je u Crnoj Gori. Ukupan broj povratnika je 24.402, od čega je 10.179 Srba. Objašnjavajući zašto do sada nije bilo masovnog povratka Srba na Kosovo, Jevtić je rekao da je do sada možda pristup bio pogrešan, zbog čega se on odlučio da inicira izradu jedne nove strategije, koja će obuhvatati sve one segmente, koje su bitne za povratak, od onog prvog i osnovnog,  a to je volja povratnika da se vrati na Kosovo, do onog, da primajuća zajednica mora da bude spremna da primi te ljude u svoju zajednicu. Školstvo, mogućnost obrazovanja na svom maternjem jeziku, mogućnost zdravstvene zaštite, sigurnost i bezbednost su takođe veoma važni aspekti za održiv povratak", rekao je Dalibor Jevtić gostujući u Slobodno srpski.

 

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarBranko | 21.04.2013. 15:35 Prirodan covek. Sve cestitke Jevticu.
kiki-riki | 21.04.2013. 21:21 voditelj veoma bezobrazan I nekulturan ovo lici na licnu promociju samog sebe I njegove provokatorske emisije a gospodin ministar poznat po svojim delima,postenju I bez ikakve mrlje u karijeri vreme ce pokazati da ce se dalibor jeftic izdvijiti od svih prethodnih ministara za povratak u pozitivnom smislu
arsa | 21.04.2013. 22:56 Bravo Nicicu,ali dzabe i Veljko Odalovic mu je odrzao predavanje i nista,nema covek kapaciteta pa toje...tesko Vama na Kosovu sa ovakvim politicarima...
SrbIN | 21.04.2013. 23:17 Ničiću,BRATE SRBINE!!! VOLIM TE!!!!!!!!!!!!
Bojan | 21.04.2013. 23:40 Covek je totalni kreten , to bi mu i oprostio ali poceo je da kopira svog predsednika Slobodana Petrovica koji je do rata krao patike kao nocni cuvar a sad lobira za nezavisno Kosovo.Ovog kretena i njemu slicnih treba sto pre smeniti dok ne bude kasno.
Veliki Brat | 21.04.2013. 23:49 ajde sls kliko,navalite po postenju i uzdizanju :P
Stojadin | 22.04.2013. 00:36 kiki-riki, o postenju nemamo prava, ni ti, ni ja, niti bilo ko treci da govori. niko od nas nije posten, uopste. zamisli da mene, tebe, ili neko trece lice, postave da budemo neki visoki cinovnici. Zar ne bi nesto para stavili i u nasem dzepu? naravno da bi stavili!
Koviljka | 22.04.2013. 00:46 Da je jadnicak pametan vec sutradan bi trebao da podnese ostavku i kaze sebi da nije za politiku. Jeftic da inicira strategiju. I ako je bude inicirao ta strategija ce biti takva da se i preostali srbi isele sa Kosova.
Batkica | 22.04.2013. 01:56 Kakva država, takav i ministar! Posebno impresionira "nova strategija povratka" gospodina Jeftića, u kojoj je "prvo i osnovno - VOLjA povratnika da se vrati". Po njemu - ko ima volju - ima najvažniji preduslov za povratak na Kosovo. (?!) Umesto da obezbedi one "manje važne" uslove za život povratnika (obnovi spaljene kuće ili vrati uzurpirane stanove, obezbedi sigurnost, posao, školovanje, lečenje), on radi na "voljnom momentu" kod povratnika - razgovara sa njima po izbegličkim kampovima i ubeđuje ih da nema razloga da se ne vrate. Međutim, ta strategija nije ni njegova, ni nova, ali je - provereno "efikasna". Kad izostanu rezultati, neće biti kriv ni ministar za povratak, ni Vlada Kosova, ni "primajuća sredina" koja ne želi očima da vidi Srbe, već sami povratnici, jer - nemaju VOLjU da se vrate! Tu tezu zagovaraju njegove gazde od prvih posleratnih dana, nenamenski koristeći strane donacije namenjene u svrhu finansiranja povratka. Pošto, sudeći po njegovom kontu, nije gadljiv na novac i "ministar" dobije po koju mrvicu, sve dok ne počne da zapitkuje (ili traži) previše. Sve u svemu, nakon gostovanja u "Slobodno srpski" postalo je kristalno jasno da gospodina Jeftića za ovu funkciju nisu preporučili ni stručni a ni moralni kvaliteti koje poseduje u ogromnim količinama, ;) a još manje postignuti rezultati, već - neograničena doza kooperativnosti prema svom gospodinu šefu i šefu njegovog šefa. 3:)
@Batk-ic(k)a | 22.04.2013. 09:43 Super ti je analiza. Vidi se da si pažljivo slušao ministra Jevtića. Pa on je sam rekao da treba izmedju ostalog obrazovanje i zdrastvema zaštita. A kako će neko da se vrati ako nema želju da se vrati?!? I svi vi pametni kritičari isto bi tako prodali srpsku zemlju i glumili patriote, seli za vaše kompjutere koje ste kupili od tih para i pisali patriotske poruku i kritikovali one koji nešto rade. Daliborennapre te voli i zato samo napred!
dragoslav | 22.04.2013. 12:21 odlicna emisija.Jevti kao i uvek disciplinovan,pametan sve pohvale
Štrpce 007 | 22.04.2013. 14:09 Ovaj tzv ,,gospodin,, je jako agresivni demagog.A čitava stranka u kojoj je nekakav direktor organizovana je a i deluje po modelu neke sekte.Prvo ovaj gospodin nema ni moralnog a još manje stručnog kvaliteta (sada je kupio sa tzv ,,gradonačelnikom,, diplomu na višoj saobraćajnoj privatnoj školi u Štrpcu a čije je sedište u Nišu).Koga će on vratiti na Kosmetu,ako misli jedino na povratnike koje preko noći sa lažnom papirologijom fabrikuje Saša Simanović-care.Što negradi kuće stvarno interno raseljenim osobama ili socijalno ugroženim,već sinovima raznih bivših i sadašnjih direktora raznih institucija.Ovaj čovek govori nenormalne laži.U jednoj od emisija lagao je da nema gradnje u vik.zoni na Brezovici,da je preko puta male brvnare objekat koji se gradi 70 metara kvadratnih.Tačno ali kada se ta površina pomnoži sa 100 metara.Ma čovek govori samo ono što njegovi gazde napišu.
sss tajfun | 22.04.2013. 17:28 ko dade ,,Nic petrolu,, onolike dozvole za gradnju.
rumenko crveni | 22.04.2013. 19:37 Ma čovek je genitalac,vidi kako parla ne samo rečima već i podacima.Samo nije rekao koliko je dozvola izdala ta opština gde je savetnik bio.Samo ,,Nic petrol,,-u koliko je gradjev.dozvola izdato,koliko ste objekata legalizovali koji su nadivlje bili izgradjeni.Pa onaj famozni hotel od 70 metara kvadratnih.Ma koga bre ti Jevtiću foliraš i koga pokušavaš da praviš magarcem narod koji sve vidi ili sebe.
Gušlja | 22.04.2013. 20:48 Aman za aman gospodine Budimire Ničiću,pa svako peti gost ove veoma gledane emisije je ova spodoba koja nema ni gram ljudskosti i patriotizmaMolim vas neka vam gosti budu normalni ljudi a ne ovakvi demagozi,antisrbi i lažovi.
Djordje Andrić maola | 22.04.2013. 20:52 Ala je mali masni jako nervozan,samo okreće te ruke i one kratke prstiće,ne odgovaraju mu pitanja očito.
Tomasevic | 22.04.2013. 22:39 Ovde nema sta da se komentarise osim sve pohvale gospodinu Jevticu. Ministar koji obecava, koji ispunjava... Veliki pozdrav Ministre :)
Poznanik | 22.04.2013. 23:43 Osim ministra rada i bivšeg ministra povratka, koji, svidjalo se nama ili ne, imaju rezltate, ovi ostali su grupa besramnih mediokriteta, lopovi koji pokušavaju veštom demagogijom da manipulišu našom nesrećom. Da se povremenom ne pojavi neko iz EU i ne "naredi" ponešto, ovi bi nas vešali. Pitam se kako bi bilo kada bi nas neki osvedočeni Srbomrzci vodili. Mislim da ne bi bilo nikakve razlike.
miki | 22.04.2013. 23:57 Predlazem vladi Kosova da definise i osnuje novo ministarstvo:|"Hvataci magle"i da na celu bude doticni gospodin!
milenko kesic | 23.04.2013. 00:13 kiki-riki-Voditelj je svoj imidz odavno izgradio,losa ti je konstatacija o vulgarizmu i nekulturi.Covek je profesionalac u svom poslu a to sto je jadnog i zbunjenog gosta saterao u cosak nije kriv.Kamo srece da je vise ovako odvaznih mladih ljudi.On je i mnogo bistrije i skolovanije politicare svojom lucidnoscu dovodio do ocajanja.Daj Boze da gospodin Dalibor ne bude ko njegov predhodnik,ali...hm...
fell | 23.04.2013. 00:49 Posle ove emisije u medicini ce se verovatno uvesti novi pojam:"BUDIMIROFOBIJA"
Zastava | 23.04.2013. 09:08 Smeta ti srpska zastava Budimire? Bravo za odgovore Daki!
Lara | 23.04.2013. 11:37 Bravo Ministre Jevticu...................svaka cast ovim intervjuom ste jos jednom pokazali da ste veliki covek i radnik. Sobzirom da vas poznajem privatno, znam da ste sve sto ste rekli to i mislili i da cete vasu misiju ispuniti. A za sve vas koji glumite patriote, postene ljude i borce................ucutkajte se jer coveka ( Dalibora Jevtica) uopste ne poznajete i nemate prava da dajete bilo kakve ruzne komentare. Za razliku od vas on jeste veliki patriota i veliki Srbin a vi to nikada niste bili neti cete biti.
profa | 23.04.2013. 18:07 Opet D.Jevtić istu priču iste laži.Priča o studijama nekakve više poslovne škole,ma daj zna se da se studije završavaju normalno do 25-te godine a oni koji žele da utvrdjuju znanje do 30-e god.A ako Jevtić glumi crnog Andjelka,e to je druga stvar.A krije da je pre par meseci kupio diplomu nekakve više saobraćajne škole.Verovatno ga je stid da kaže,jer je i gradonačelnik B.Nikolić kupio takvu dipolomu.
Ivan | 23.04.2013. 21:34 Dobra emisija, kao i uvek kada je gost Dalibor Jevtic,gledanost je velika i veliki broj komentara. Kao mestanin Strpca imam samo reci pohvale za celokupno rukovodstvo.
Uros | 23.04.2013. 21:56 Ovi sto napadaju voditelja klanovi su ministra Jeftica. Kriv je Budimir sto je rekao da su pojedine osoba osumnjicene za organizovani kriminal dobili stanove u Laplje Selo? Daj bre, ne lupajte vise.
pera | 23.04.2013. 22:11 Ko vodi Srtpce? Nikolic zvani serif, dalibor Jeftic i jedna plava poslanica :) . Koliko puta je ta poslanica izasla za govornicu da zastupa nase interese? Pa mi gradjani porezom placamo njenu platu. Ako misli da nije tako, neka je placa njen prijatelj koji je u toj skupstini na visokoj poziciji, jer ona vise njemu sluzi nego sto moze da zastupa neki interes nekom tamo peri ciganinu.
Nika | 24.04.2013. 01:37 Zanimljiva emisija. Dobar voditelj, dobar i gost. Ajde dajte mu malo vremena da vidimo kolko i kako ce da potraje kao ministar!
Diploma | 24.04.2013. 08:17 Profo, kad moze predsednik Srbije Nikolic mogu i ostali gradjani da diplomiraju na isti nacin. Veliki broj na Kosovu je upravo tako steklo diplomu i ne vidim sta je tu sporno. Imamo one koji se dice da su intelektualci a pojma nemaju o zivotu. Nije diploma jedino merilo kvaliteta coveka. Da jeste, za Srbe bi se generalno moglo zakljuciti da je nekvalitetan narod jer nam je najveci broj onih koji nemaju fakultet a da ne govorim o velikom broju nepismenih i to prema zvanicnim podacima.
Štrpce Srbija | 24.04.2013. 08:28 Ubija ih Dalibor sa svojim radom i izaziva ljubomoru i bes kod svojih stranačkih kolega. U tom SLS se ne zna ko je od koga gori. Ovaj ministarčić im iskače trenutno i čujem po Štrpcu da Braca već počinje da svojim poznatim metodama govori kako je on glavni kako Jevtić radi samo ono što mu on kaže i na javnim mestima govori negativno o Daliboru. Neće SLS još dugo. Gotovi su jer u SLS moraš da budeš lošiji od lošijih kako bi bio dobar za Bracu i njegov klan. Ovako Dalibore nemoj da se džaba trudiš jer smetaš onima za koje misliš da su ti prijatelji. Sa kim si takav si.
Karadjordje | 24.04.2013. 12:54 Imao je dosta vremena,videli smo kakav je bio kao savetnik B.Nikoliću.Nije ga savetovao kako treba štititi interese svoga naroda,već naprotiv kako što više zagorčati život tom narodu.Njegov uspeh kao i uspeh te vladajuće SLS garniture ogleda se jedino u svom ličnom bogaćenju,podelom naroda,uništavanjem srpskih institucija i najgore pristankom i ličnim učešćem u plački i prodaji srpskih preduzeća pr.INEK-sa.
Povratak | 24.04.2013. 14:34 Kritike, pohvale, kritike pa pohvale. A covek je vise odgovarao na pitanja koja nisu nesto sto se na njega licno odnosi vec vise na rad njegovih prethodnika i rad predsednika opstine Strpce. Ovde neko napisa da nema mrlju. Dobro je to. Ali do kad? Ako ga budemo nepravedno kritikovali onda ce verovatno i on postati standardna kopija politicara. Za sad je drugaciji i to trebamo priznati. Ali zar je mesec dana dovoljno da ocenjujemo? To je pitanje. Meni nije. Niti za kritiku niti za pohvalu. Da li ga treba podrzati? Treba jer je drugaciji u pozitivnom smislu.
iso | 24.04.2013. 16:37 Kao slušaoc meni ovaj gospodin Jevtić deluje jako mirna i stabilna osoba,gosodine niniću zašto samo ule na vatru dolivate.Naime govorite da ona osoba nije dobila stan onaj čovek živi onako,mislim da nije baš lako vratiti ljude tek tako,a za povratak ljudi treba sasvim neka druga atmosvera.Možda se sećate gospodinu Niniću prizora negde iz Srbije gde čovek živi u groblju u grobnici,koliko je gospodine Niniću u samoj Srbiji sela koje su stvarno opustošene,mesto duhova i straha,pa tamo nikoga ne pitaš gde su ljudi i zašto umire tolika zemlja a kuće se potpuno ruše.Naime hoćuda ti kažem da nema te države na svetu koja nema nešto slično,zato te molim nemoj i ti kao gospodin drecun plašiti ljude nedaj bože kako je opasno živeti tamo gde su padale neke bombe,Pa koje kriv gospodine za situaciju koja vlada trenutno,zapamti samo jedno svi smo mi krivi jer smo podržali ljude koju su baš hteli to današnje stanje,Danas nije istina da nemogu ljudi da žive zajedno,naravno dok su taki ljudi u pozicijama gde samo potpaljuju,Ja lično mislim i u ime boga i naroda da će ljudi moći da žive zajedno kao i nekada,velika je sramota i grahota da omladina čuje šta besmisleni ljudi pričaju.Eto ja kao Albanac koji decenijama ne živim tamo mislim tako,i mislim da baš ti ljudi stradaju zaradi pojedinaca koji žive dobro na račun njih.želim ti puno uspeha u daljnom radu...
GOTOVUSANIN IZ GOTOVUSE | 24.04.2013. 21:04 U GOTOVUSI JE MINISTARSTVO ZA POVRATAK DO SADA POMOGLO U IZGRADNJI 9 KUCA STO TREBA STVARNO POHVALITI SA OCEKIVANJEM DA TAJ TREND BUDE NASTAVLJEN I DA SE I DALJE GRADE KUCE U GOTOVUSI.
profa | 25.04.2013. 20:25 Pa iz te polupismenosti gospodine ,,diplomo,, našeg ,,dragog,, predsednika Nikolića vidosmo njegovu pismenost i mudrost,od podržavanje potpisnicima tzv BERLINSKOG SPORAZUMA pa do izvinjavanja balijama a sutra verovatno i skakavcima i komarcima(jer će dobar deo letos stradati).Stara poslovica kaže:nauka nije zec da pobegne,ali nije ni magarac da je svako jaše.
Slaviša | 25.04.2013. 22:26 Nakon odgledane emisije stekao sam jedan glavni utisak a to je da je voditelj napadao a Ministar se nije branio već je taktičkim kontra pitanjima i lukavim odgovorima dao glavni utisak koji je pozitivan. Da ne ulazim u detaljnu analizu ja kao neko ko je neutralan politički mogu samo da pohvalim nastup Ministra. Pratio sam i njegov rad i zaista se rastrčao i vidi se da ima energije za rad. Inače povratak nikada neće zavisiti od jednog čoveka niti od jedne strategije ali energija i pozitivne izjave, nastupi mogu da pomognu. Slobodan Petrović je napravio mudar potez na odluci da Dalibor Jevtić bude Ministar.
Brka | 25.04.2013. 23:43 ovaj sto je napisao za bracu i njegov klan je u pravu ali ako izgubi dakija braca i sls mislim da nece moci braca da napravi pricu kao za icka. isto tako braca se izvuko uz pomoc dakija jer je icko spremao bracinu smenu i da nije bilo dakija ko zna sta bi bilo. problem bracin je sto daki ne boluje za foteljom kao icko.
Ljubomorni | 26.04.2013. 14:41 Gospodine Strpce Srbija ubice vas ljubomora na uspeh Dalibora, Bratislava, Koske i svih iz SLS. Pisete tu kojekakve gluposti koje su samo pusta tvoja zelja. Nema nista od toga. SLS je slozniji nego ikada pre!
za JEFTU | 28.04.2013. 12:17 isto ces zavrsiti ko tvoj predhodnik Radojica, gle cuda i ti iz Strpca kakva slucanost.
@za Jeftu | 29.04.2013. 22:26 To je nemoguce. Kao Radojica je tesko zavrsiti za to treba talenat. Osobine malog Radojice su bile halapljivost, nezasitost, glad, hocu jos, moram jos sve do zatvora. Reznam samo zasto ga stite Petrovic i Nikolic. Dobili bi jos poena kada bi ovaj Radojica otisao gde mu je mesto (mislim iza resetaka). Mora da je delio sa njima pa ga zato i stite. Ucinili su mu uslugu sto su ga smenili.
Djoka crveni | 30.04.2013. 17:16 Ne boj se ,,za Jeftu,, i ovaj će tamo (iza rešetke).Ubtzo će pasti sa vlasti,e tek tada kada počnu revizije i istrage e tada ćemo videti kakvi su bili.A vi takvi kao ti,koje su kupili za sitnu paru (dali vam neke famozne profesorske plate ili nekakve kućice ili materijal) tada ćete izbacivati najbrutalnije psovke upravo njima i pričati priče i bajke za malu decu kako vi niste taj čije je ime na tim platnim famoznim spiskovima,ili da su vas prevarili.Zato dragi moj gospodine pametom razmišljaj a ne DŽEPOM.
Istina x 10 | 05.05.2013. 13:34 Citajuci komentare,mogu zasigurno posavetovati sebe.Komentari u celini oslikavaju stanje vase ne informisanosti. Dakle,razmisljati o nekome kao sto pisete,a pritom ga ne poznavati..,ravno je pretpostavci. Nasa je tradicija dokazana pretpostavkama,porazima i realnoscu sa kojom na kraju i zivimo. Apropo recenog,pokusajem zaborava i stavljanjem na grbacu Daliboru Jevticu neuspeh decenijski lose politike \"nase Srbije\",nije u redu. Upravo Vi,oni koji veruju i dalje slepom cudu,necemu sto zivi samo u decijim mastama je plod nemoguceg.Da tako nesto postoji,Vi bi danas bili na Daliborovom mestu.Naprotiv,danas je vreme apsolutnog realizma,vreme opstanka i ostanka.Kada govorimo o ostanku i opstanku na Kosovu,reci cu sledece: Naime,Dalibor Jevtic se nakon zavrsetka rata,obradovan opstankom srba na Sar Planini,resio da svoju ljubav prema Kosovu podeli zivotom u tom istom Strpcu,odakle je po ocevoj liniji rodom.Tako da,on je redak primer coveka,koji je svojim primerom i odricanjem urbane sredine,svoj zivot i rad posvetio svome rodu,Kosovu! Srecno je ozenjen i danas zivi sa svojom porodicom u Strpcu. Vreme je dokaz dela! Nas narod retko prasta uspeh,dok je neupeh hrana lesinara i dokaz nesposobnosti onih koji se hrane. U proslogodisnjem razgovoru sa pojedinim uticajnim intelektualnim licnostima u Srbiji,koji na iznenadjenje, prate interna politicka desavanja na Kosovu,govore sledece: Imate nekoliko potencijalnih vodja za buducnost srba na Kosovu ,ali jednog temeljitog! Obzirom da sam realista bez trunke sujete i nagona ljubomore,upitah ko.? Dalibor.. Precutno sam saslusao misljenje,a prvom prilikom pozeleo da ga upoznam.I koristim priliku da vam odgovorno potvrdim: Dalibor je covek od reci! Zivot me je naterao,da ne idealizujem previse odnose sa ljudima,ali isto tako i priznati kvalitet drugog.Vodjen jednom jevrejskom izrekom,smatram da bi i Vi koji nepromisljeno dajete sebi za pravo,da komentarisete nekoga koga ne poznajete,mogli da postanete rezervisanijim.Ipak je bolje cutati ponekad. \"Ko ljaga uspesne ljude,plasi se svoje nesposobnosti\" (Jev.pos..)
Šarplanina | 06.05.2013. 09:20 Ajde bre gospodine ,,istina x 10,, nemoj pokušavati da nam za noć pričati kako je dan,za zlo kako je dobro,bolje rečeno za djavola ubedjuješ nas kako je andjeo.Razumem te donekle,verovatno ti je obećao a možda i već pravi kuću jer si ,,raseljeno lice,, i verovatno si ,,profesor,,.Pa pas de jede tu i laje.
Istina x 11 | 08.05.2013. 23:28 Postovani, "Sar-Planino"..,profesor nisam ali ti je neophodan.U svakom slucaju,tebi ce prijati osnovna skola,a dok doguras do srednje,ja odoh u penziju. Naime,svako ko ima i te kakvu ambiciju u zivotu,mora posedovati osnovu,bazu..Na osnovu komentara koji ste dali,meni je vas nacionalni identitet sumnjiv.?Ne zbog pravopisa,vec zbog namere.A iskreno,jako cesto srecem ljude iz vase sredine.Mnogi su ljubomorni na vas,ne licno..hahahahaaaaa,vec na rezultate koje postizete. Eto npr: Tog Jevtica,sam sreo jedanput i sasvim dovoljno,ostale i ne poznajem..osim ovog jednog vaseg batkice koji radi samnom.Vidis recimo,ja priznajem da ne volim da radim.A taj vas ministar po recima mog kolege,radi 12h dnevno.Pa zato je i ministar.. SRBIJA !!!
šarplanina | 09.05.2013. 21:36 E kukavče ako je meni potrebna osnovna tebi onda vrtić a možda i jaslice.Kako te nije sramota da uopšte pominješ reč SRBIJA.E vidiš kao prvo ja jesam rodjen u Sevcu,ali odavno živim u Zvečanu,a inače sam po profesiji advokat.A za tebe prema načinu pisanja i razmišljanja ne verujem da si dogurao više od portira(kao vaš presednik).I nadalje nemoj pominjati onu skupu reč SRBIJA,jer to ona nije zaslužila ne bar od takvih kao ti.
Azem | 16.05.2013. 22:56 Pozrav od Azema