Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Petrom Miletićem

27.04.2014.

 U 157.emisiji Slobodno srpski gostovao je potpredsednik Skupštine Kosova Petar Miletić. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao da transformacija Kosovskih bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova zavisi od srpskih poslanika u Skupštini Kosova i istako da oni to neće podržati. “Za sada ništa od vojske, dok pre svega ne dobijemo ozbiljna mišljenja svih relevantnih političkih činilaca. Pre svega želim da čujem šta na to kaže NATO, jer je NATO neko ko je ovde po Rezoluciji 1244 zadužen za bezbednost. NATO je taj koji treba da kaže - da li je pored njih na Kosovu potrebna još jedna oružana snaga. Takođe je to važno pitanje za odnose Beograda i Prištine i o tome ipak treba da razgovaraju dva premijera, jer ako je poštanski broj toliko važan da se o tome razgovara u Briselu, valjda su Oružane snage još važnije”, kazao je MIletć.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarRadovan | 30.04.2014. 03:02 Jel ima neko da kaze ovom liku da je davna proslost,a kao drugo vise nego ocigledno da ovaj covek ozbiljno pati od kompleksa,a trece glup je ko tocak!!!
Čika Mile traktorista | 30.04.2014. 11:30 Sinko ti treba da batališ malo tu politiku,kad pogledaš iza sebe jedino si za sebe mislio a narodu naravno mućak.Dojadilo je više ovom napaćenom narodu pa je vreme da završiš mandat koji si na tacnu dobio a i mi više za takve ne glasamo.