Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Adrijanom Hodžić

06.07.2014.

 U 166.emisiji Slobodno srpski gostovala je šefica Administrativne kancelarije za Severnu Mitrovicu Adrijana Hodžić. U intervjuu Budimiru Ničiću ona je rekla da će Administrativna kancelarija za Severnu Mitrovicu biti integrisana u novu opštinsku administraciju, koja je rezultat proteklih lokalnih izbora, koji su održani na Kosovu. “Administrativna kancelarija je osnov za buduću opštinu Severna Mitrovica, postoji sistem, postoji osoblje i svi zaposleni će preći da rade u opštinu Severna Mitrovica”. Ona je kazala da niko ne treba da se iznenadi ako  zvanično sedište nove opštine Sevrna Mitrovica, za par nedelja bude “tamo gde je trenutno sedište Administratvne kancelarije za severnu Mitrovicu”.  “Spremna sam da u svakom trenutku gradonačelniku Sevrne Mitrovice Goranu Rakiću predam  Administrativnu kancelariju i nadam se da ćemo sledeće nedelje ili meseca, ako se slože visoke politike, uspeti da izvršimo tu primopredaju”. Ona je kazala da je trenutno “pravi” šef Administrativne Kancelarije za Severnu Mitrovicu gradonačelnik Rakić.  “Nakon lokalnih izbora odluke u Administrativnoj kancelariji za severnu Mitrovicu ne donosim ja i moje rukovodstvo, već mi radimo u saradnji sa gradonačelnikom Rakićem i na njegov zahtev sam ja i dalje u Administrativnoj kancelariji”.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarSpiro | 07.07.2014. 10:01 Rakiceva zamenica Adrijana.Bravo Rakicu daleko ces dogurati sa njom.
Big Cvele | 07.07.2014. 11:30 Nikoga neće da iznenadi da Goran Rakić preuzme Administrativnu kancelariju. Rakić će biti poslušnik a usput će se za svoju i dušu Vulina svetiti kome i kako stigne. Zatim, očekujem da će doći do realizacije svih pretnji nelojalnima Rakiću i nejgovim saborcima u skupštini Severna Mitrovica. Toliko je gradonačelnik pošten da je već gazda kafe Momenta. Formiranje „nepristojne“ zajednice srpskih opština neće biti u dogledno vreme jer neizvesnost odgovara i Prištini i Beogradu u Briselu.
Slađana | 07.07.2014. 17:28 Spiro, za tvoju informaciju Rakićev zamenik je Aleksandar Spirić a ne Adrijana. Nije Raka te sreće da mu ona bude zamenica, uostalom, mene bi lično stvarno razočarala ukoliko bi i pristala da mu bude zamenik! Anči hvala ti na iskrenosti i svemu što si radila za svoj grad!
Petar | 07.07.2014. 18:55 Andrijana svaka čast, trebalo je izdržati sve pritiske i provokacije ovog voditelja! Sve što si kazala je perfektno odmereno i isto tako savršeno precizno! Želim ti sve najbolje!
Kekec | 08.07.2014. 09:34 Provokativna pitanja kako i dolikuje jednom autoru ovakve emisije i vrlo dobri odgovori gospodje Hodzic.
Profesor u penziji | 12.07.2014. 07:49 Slušati Adrijanu je doslovce praznik za uši, misao na mestu, gramatički tačno, iskreno do bola...!Kao sitan vez! Sve čestitke!