Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Slobodanom Petrovićem

13.07.2014.

 U 167.emisiji Slobodno srpski gostovao je predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao da je Samostalnu liberalnu stranku u poslednjih nedelju dana napustilo kako je kazao „samo šest njenih članova, a ne stotine i hiljade kako su to neki mediji preneli“. „Članovi koji su napustili Samostalnu liberalnu stranku su iz opštinskih odbora Štrpce i Istok i to su uradili nakon što su, zbog nepoštovanja odluka Glavnog odbora stranke, smenjeni sa stranačkh funkcija. Odluka Glavnog odbora stranke je bila da se na proteklim parlamentarnim izborima podrže svi kandidati Samostalne liberalne stranke koji su učestvovali na Srpskoj listi, međutim, to kod ova dva odbora nije bo slučaj i zato su raspušteni“. Petrović je istakao da napuštanje SLS-a od strane visokih funkcionera i poslanika  u Skupštini Kosova predstavlja, kako je kazao, pre svega odraz neodgovornosti tih ljudi, ne samo prema stranci, već i prema srpskoj zajednici uopšte, jer je SLS u poslednjih sedam godina bila deo  vlasti na Kosovu. „ Ono što je važno i što naši građani treba da znaju je to da smo svi mi prolazni, i Slobodan Petrović, i Petar Miletić, i Saša Rašić, i Dalibor Jevtić.... ali je danas na Kosovu, za kosovske Srbe, važno da postoji autentična stranka, koja će biti branik i temelj opstanka kosovskih Srba na Kosovu. „Međutim, danas, kada imamo toliko stvari koje se događaju, kao što je konstituisanje Skupštine i formiranje Vlade, gde smo mi na neki način direktni učesnici, mislim da je više nego nephodno da, ukoliko ne možete da pomognete u tim procesima, nemojte da pravite problem. Dakle, taj ko hoće da cepa to napravljeno jedinstvo Srba je neko ko je neodgovoran i želim da verujem da su naši, sada već bivši članovi stranke, samo neodgovorni pojedinci, jer ako nije tako, onda se postavlja pitanje kome i zašto smeta autentična srpska stranka na Kosovu. Ako je nekome bio problem jedan čovek ili ako u stranci niste mogli sa njim da nađete zajednički jezik, pa evo za mesec dva su vam izbori u stranci, pa na jedan demokratski način iskažite svoje nezadovoljstvo, znači nije to razlog“, rekao je Petrović u emisiji Slobodno srpski. I pored toga što je troje poslanika  u Skupštini Kosova, koji su napustili SLS, saopštilo da će u kosovskom parlamentu zajednički nastupati sa poslanicima Srpske liste, Petrović je izrazio sumnju u to. „Oni jedno pričaju, a drugo rade. I nama su na Glavnom odboru kazali da će poštovati odluku Glavnog odbora, pa ipak to nisu uradili“.

 

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarDragan | 13.07.2014. 19:08 Bravo!!! E ovako se ponasa pravi gospodin. Sve cestitke za g.Slobodana Petrovica
Milica | 13.07.2014. 19:11 Mogu da ga mrze,al ne mogu da ga zaobidju.g.Petrovic je daleko najbolji politicar na Kosovu i Metohiji!!!
Milos gl. | 13.07.2014. 19:22 Ovaj covek je GENIJE. teslica,braca i cicko tri musketara,nezna se koji je od kog veci lopov,da budu isterani iz stranke je najveci uspeh do sada za SLS!!! Pozdrav i srecno
Mirko | 13.07.2014. 19:34 Ovo je do sada najbolja emisija! Prava gospodska konverzacija,jasna pitanja i odgovori bez trunke vulgarnosti.svaka cast.
Pitanje | 13.07.2014. 19:45 Nagradno pitanje glasi: kako se zove nova stranka ovog sto misli da je lider i ujedinjitel? Pa ti si Petrovicu naneo svo zlo Srbima na Kosovu i Metohiji i ti ces da prices o jedinatvu Srba. O sramote.
Gradjanka | 13.07.2014. 20:01 Nicija nije gorela do zore!! Ili ona druga :mozes kako hoces ali ne i dokle hoces !!Bahatost,bezobrazluk,alavost,samozivost Petrovica nije odavno vidjena na politickoj sceni.Covek koji je licno odgovoran za ovako los polozaj Srba jer je bio u poziciji da pomogne( zato je i izabran valjda) ,covek kome nista nije sveto,kome je samo svoj interes bitan.U nedogled bih mogla da pisem o " delima i zaslugama" Petrovica ali vise nema svrhe, konacno ce otici i narodu ce samim tim svanuti.Uzalud se uz njemu znane metode ( parama mozes sve),cak dosetio da se uz Vulina ponovo docepa vlasti..znaci vreme je pokazalo da pravda ipak pobedjuje,sporo ali ipak dolazi..Petrovicu ,pokazao si sve ,narod nije vise uz tebe i odlazi..i ne povratio nam se vise...na srecu Srba!!
Narod | 13.07.2014. 20:12 Petrovicu u Strpcu smo moleli Bracu i Dalibora da te ne glasamo. Sve dok ti nisi pokusao da prevaris nekakvim kombinacijama po tvom starom obicaju oni su trazili od nas da te glasamo. Hvala bogu te su te u poslednjem trenutku provalili jer bi nam se ruka osusila da smo tebe glasali!
Mile | 13.07.2014. 20:18 Od kako postoji SLS nisu imali bolji potez nego ovaj sto su ove klosare iz sume vratili tamo gde im je i mesto.bravo pozzz
Sobodan | 13.07.2014. 20:19 Ajde sada lepo spakuj koferce, i pravac Nis. I tamo pravi zajedno sa Vulinom novu stranku.
Sraginja | 13.07.2014. 20:24 Kaze g Petrovic, da SLS ima 7500 clanova stranke, i sada oduzmite 3500 clanova iz Strpca, i plus 1500 iz partesa, plus Istok. Ostace mali broj clanova u SLS_u.
Stojko | 13.07.2014. 20:32 Pa SLS je u poslednje dve godine odrzavalo u zivotu upravo o.o SLS iz Strpca.
nn | 13.07.2014. 20:32 za bracu i dalibora pouzdano znam da su im otvoreni predmeti za proneveru,za preko 2.000.000 evra se terete. u septembru pocinje proces!tako da je dalibor zavrsio sa ministrovanjem!poz
Dragan | 13.07.2014. 20:34 Slusao sam jako pazljivo Petrovica, ama bas nista nije rekao, kao kisa oko Kragujevca, tuc muc.
jeca | 13.07.2014. 20:36 super,
Draginja | 13.07.2014. 20:47 Dozvolio Petrovic, da iz stranke odu najbolji ljudi, Nikolic i Jevtic. To je dvojac koji nezna da gubi, samo da vas podsetim, Jedini su oni pobedili na lokalnim izborima, sva tri poslanika koje su oni podrzavali su prosli za Kosovskim parlamentarnim izborima. Njih dvoje su najbolja kombinacija. Petrovic treba da se zapita zbog cega su njih dvoje otisli iz stranke, i povedu sa sobom 3500 hiljada clanova iz Strpca.
Nezavisni analitičar | 13.07.2014. 21:19 Kao i uvek do sada, demagogija, demagogija, demagogija... Ništa novo nismo čuli od Petrovića. Izbegavanje konkretnih pitanja, ali nevešto. Emisija nakon koje se žali za izgubljenim satom vremena. A evo malo analitike i činjenica: Samostalnu Liberalnu Stranku je oformio Petar Miletić a ne Slobodan Petrović, i to je bio projekat međunarodne zajednice a ne Petrovićeva ideja kako on voli da predstavlja to u javnosti. Na prvim izborima na kojima su učestvovali imali su nekoliko stotina glasova ali zahvaljujući zakonskim odredbama dobili su poslanička a i ministarska mesta u vladi Kosova. Znači, rezultat nezapažen u javnosti niti bitan za srpsku zajednicu na Kosovu. Na lokalnim izborima 2009. godine je već bilo promena jer je osvojena vlast u nekoliko opština sa većinskom srpskom zajednicom. Najzapaženiji rezultati u Gračanici i Štrpcu. Zahvaljujući tim rezultatima i autoritetu koji su uživali Bojan Stojanović i Bratislav Nikolić, na parlamentarnim izborima 2010. godine SLS ima izvanredne rezultate. Mada, tada se prvi put postavlja pitanje kako to da Petrović dobije duplo više glasova u Štrpcu nego u svim ostalim opštinama. Zahvaljujući tim glasovima postaje zamenik premijera i ministar lokalne samouprave. Od tog trenutka (gledano iz neutralnog ugla), samovolja i autokratija Petrovića izlazi na videlo. Što bi narod rekao, poleteo je u visine. U prilog tome da nešto ne štima u stranci jesu činjenice da stranku napuštaju svi osnivači, redom Bojan Stojanović, Petar Miletić, Nenad Rašić i Saša Rašić i na kraju najbitniji članovi stranke Bratislav Nikolić i Dalibor Jevtić. Zašto najbitniji? Pa zato što je na poslednjim lokalnim izborima jedino Nikolić odneo pobedu a svi ostali kandidati SLS-a u svim opštinama doživeli poraz. Na poslednjim parlamentarnim izborima Petrović je sebe i kandidate SLS-a stavio na srpsku listu. Time je samo doprineo da SLS više ne bude parlamentarna stranka. Svi poslanici su sa liste srpska a ne iz SLS-a. A opet interesantno je da su sva tri kandidata iz opštine Štrpce prošla a još interesantnija je činjenica da je Petrović prošao zahvaljujući glasovima sa severa Kosova (ironično jer je do juče Petrović na severu bio Taćijev Srbin). Svojim potezima Petrović je sam doveo do toga da ga svi napuste i mislim da je ovo samo početak osipanja članstva. A i njegovo objašnjenje u emisiji gde kaže da su Nikolić i Jevtić izbačeni iz stranke je žargosnki rečeno nebuloza. Njegova izjava je došla dan nakon saopštenja Nikolića i Jevtića da napustaju stranku. A iz Gračanice je stigla informacija da je taj Glavni odbor koji Petrović pedesetak puta pominje u emisiji zasedao te večeri kada je u prepodnevnim časovima objavljeno saopštenje o ostavkama tj napuštanju stranke. Sve u svemu, ovo je kraj Samostalne Liberalne Stranke. Moj lični komentar: Bio je red!
zli | 13.07.2014. 21:31 on da prica,on koji je izdao ceo srbski narod,koji je sa dacija rame uz rame,on izdajnik...PUUUU...
Vučko | 13.07.2014. 21:33 Bratislav iliti Braca Nikolić je godinama nosio breme zvano sls. Koje je samo probleme imao na lokalnim izborima, svi su ga prozivali zbog petrovića i zbog poteza koje je Petrović vukao u Prištini, a tek nakon njegovog odlaska u Brisel na stranu Taćija, to je bilo teško opravdati - nemoguće. I da se zna, pobedu u Štrpcu je odneo Braca zato što je Braca a ne zato što je iz sls, to mu je samo odmoglo a ništa pomoglo. I dobro je što su napustili stranku. A uskoro će Petrović da bude demantovan jer sam siguran 100% da će svi članovi iz Štrpca da napuste sls. I nije tačno da nije imao glasove u Štrpcu. i petrović i Popović su imali glasove u Štrpcu, tako da nije ko što kaže da nisu ispoštovani ljudi na listi koji su iz redova sls. A da li Petrović vidi činjenicu da ne postoji nijedno mesto na Kosovu gde živi makar jedan Srbin a da kandidati iz Štrpca nisu dobili glas na parlamentarnim izborima. E to je uspeh i tu se vidi koliko Srbi cene rad Nikolića i Jevtića. A da nije bilo onih pošteno dobijenih glasova na severu Petrović ne bi bio ni poslanik sada. Nego, neka uživa u svom svetu, samo što mu je sve manji pa je pitanje za koliko ljudi u tom svetu ima prostora :-)
Strpce | 13.07.2014. 21:54 Jel postavio sam sebi pitanje Petrovic kome je on predsednik???svi pametni ljudi napustili politiku koju je sam pokusao da vodi.Stose tice emisije "Slobodno Srpski"jedna od najsmesnijih emisija u kojoj gostovao "Coba".staje hteo da kaze samo on verovatno zna,niko drugi nije razumeo njegovo bla,bla,bla!!!!
Darko | 13.07.2014. 22:00 Petrovicu ti si politicki gotov puko si
Niki | 13.07.2014. 22:01 Pa ljudi ovaj covek nacisto propao odlazi nisi dostojan da predstavljas srpsku zajednicu
Sasa | 13.07.2014. 22:02 Petrovicu tvoja politicka misija je zavrsena obezbedio si sebe i porodicu na mukama srpskog naroda
Dejan Jocic | 13.07.2014. 22:04 Gospodine Petrovicu ti si sa pomoravljem zavrsio daleko ti lepa kuca a ako si se obogatio na mukama srpskog naroda bog ce te kazniti
milance | 13.07.2014. 22:06 Kako ovaj covek govori Neistinu
Uskoro | 13.07.2014. 22:07 SLS ce se i dalje cepati i to zbog Petrovica koji je naneo veliko zlo srpskom rodu
stanko colja | 13.07.2014. 22:09 Petrovicu kako te nije sramota da govoris neistinu unistio si stranku i srpski narod BRUKO
Pronevera | 13.07.2014. 22:09 Ovaj sto spominje proneveru i procese - gde nadje Dalibora Jevtica za te stvari da spominjes. Ajoooj majko kakva glupost. Pa ko je pravio Petrovicu kucu, kojim parama??? Najrelvatnije je da se proveri zvanican izvestaj generalnog revizora za ministarstva na cijem celu su Petrovic i Jevtic pa vidite ko je i kako radio.
Mirko | 13.07.2014. 22:11 Uz petrovica je ostala mala grupa ljudi koji se bore samo za svoj licni interes ili bolje receno profiteri ali kratko i jasno odsviraliste svoje
mark | 13.07.2014. 22:16 Petrovicu molim idi do Drenice i ostavi jos koji venac palim borcima. BRUKO!!! A da idi i do Tirane zahvali se za podrsku. BRUKO x2.
Mirko | 13.07.2014. 22:16 Kako te nije sramota kada mi u pomoravlju znamo da je Cvetkovic bio lider Pomoravlja a ti g.Petrovicu nastavi da govoris lazi i jos vise ces tonuti narod zna
Strpcanin | 13.07.2014. 22:17 Hahahahah 80% negativnih komentara pisu licno prizetko dalibor jeftic i striptizer braca nikolic, eto toliko da se zna!
DDD | 13.07.2014. 22:17 kako ovaj covek laze i dok narod jedva zivi on je ku[io firmu u Nis i 4 stana
Tose Pasjane | 13.07.2014. 22:19 Putuj Igumane Petrovicu daleko ti lepa kuca
Goran | 13.07.2014. 22:21 Pa dokle vise da lazes g.Petrovicu kupio si nekretnine po srbiji od nekoliko milijona evra
@Strpcanin | 13.07.2014. 22:22 Za razliku od Petrovica i Jevtic i Nikolic zive sa svojim porodicama na Kosovu. I narod ih voli.
sta reci | 13.07.2014. 22:22 Petrovicu ti si propao mani se politike sacuvaj zdravlje i trosi pare koji si uzeo na mukama srpskog naroda
Duel | 13.07.2014. 22:24 Mogu da se kladim da ovaj Petrovici ne bi smeo u duel sa Bracom ili Daliborom. I jedan i drugi bi ga pokidali.
Miki | 13.07.2014. 22:28 Ooo dalibore gledaj utakmicu pusti gi komentare ziti ja,odmori malo sa to pisanje manulacu jedan hahahahah
Kratko | 13.07.2014. 22:30 Petrovicu reci narodu koliko stanova imas u centralnoj Srbiji
marinko | 13.07.2014. 22:30 citajuci ove komentare zakljucio sam da je par ljudi pisalo komentare posto su skoro svi na isti kalup pisani.eto da se zna a inace emisija je bila dobra i gost je bio vise nego dobar
Sasa | 13.07.2014. 22:31 Sta reci covek vrhunski laze
Kum | 13.07.2014. 22:32 Petrovicu ja sam sa tebe cerku si mi kandidovao za odbornika
Vasa | 13.07.2014. 22:33 Petrovicu cepamo se i u grcanicu imam informaciju pa ko ce ostane sa nama zivti ja
Stojko | 13.07.2014. 22:34 Prvo su te napustili Dasa i Sasa, pa Bojan, pa Petar, pa sada Nikolic i Jevtic, Cicko iz partesa. I svi one su poveli svoje ljude sa sobom. Ostao si sam u stranci, treba da se zapitas g Petrovicu u cemu je problem.
Zoki | 13.07.2014. 22:35 Zoki Kum glavni i odgovorni urednik pozitivnih komentara zajedno sa ovim "toboz" liderom.
kum | 13.07.2014. 22:35 pa vi gore u strpcu se jos uzimate medju sobom isto kao i oni u pasjanu,aman ljudi pa to je kraj sveta,pihhhh drvosece sedite diste jer ni za tu niste.
Marina rizic | 13.07.2014. 22:38 Petrovicu moj savet idi u Srbiju kupio si nekoliko stanova i uzivaj a narod pusti jer za njega nikad nisi ni mislio
mup | 13.07.2014. 22:39 jos malo pa u strpce u opstinu katance!a braca u kafez to jest prdekanu, samoo jos malo o danima se radi,a prizetko odma do njega!
Petrovicu | 13.07.2014. 22:41 Petrovicu piko si ko zvecka jer znas da si doziveo politicki kraj gore ti visoko dole tvrdo
Agent | 13.07.2014. 22:42 Petrovic lazov upravo je izdao informaciju ljudima koje placa da krenu da salju pozitivne komentare al puko si iskreno
pobre | 13.07.2014. 22:43 braca za presednika cicko za potpresednika i miska iz silovo za sekretara na stranku, a ime da joj date "glas razuma"hahahahah
rasa | 13.07.2014. 22:45 Petrovicu izdajnice Srpskog naroda kako te nije sramota da lazes poz gospodinu Nicicu covek se trudi da sto jednostavnije postavi pitanje al dzabe kad za sagovornika ima coveka koji je propao kao bugarska skupstina
cicko | 13.07.2014. 22:46 a taj sa bradice vas ministar,taj zid od sto metra oko njegovu kucu ko mu napravija?sram da ga bude pisali smo zahtev nase tri familije kod njega u povratak za toj
PARTES | 13.07.2014. 22:48 Sad petrovicu formiraj odbori sa Tose karafiljskog koji je sagradio velelepnu vilu u Pasjanu sa Dejana Jocica coveka koji je 25 godina studirao medicinu sa zoki kuma ratnog profitera i bice opa djurdjo
mane | 13.07.2014. 22:51 to Slobo Srbine,alal ti vera sto se ratosilja ove nase bagre iz sirinicke zupe.dace Bog da se i mi brzo otarasimo njih.ziv bio
Kratko | 13.07.2014. 22:51 Upravo je tose iz pasjane dobio nalog da kuca komentare i da hvali petrovica jer mu petrovic daje platu al obojica pikli TODORE kad ces u srbiju
Mara | 13.07.2014. 22:53 Ma koliko gospoda iz Strpca pokusava da baci anatemu na ovog coveka, ne ide im bas od ruke. Zar nisu do juce saradjivali sa njim? Vasi gestovi gospodo govore o vama samima. Medjutim,"Mracne grdne pomracine ne mogu svetlost kriti.." Cak smo imali priliku da cujemo kako su mu nadenuli novo ime "SAMOVOLJAN", ne nije on samovoljan, on je gospodin Slobodan Petrovic, boli to, razumem vas.
PRIKE | 13.07.2014. 22:54 PETROVICU OD JEDNE OZBILJNE STRANKE NAPRAVIO SI KOMBI ORGANIZACIJU NA CELO TI POZA TEBE PUTNICI ZOKI KUM,GORAN TUTKA,TOSE KARAFILJSKI VELELEPNA KUCA SAGRADJENA SAMO BOG ZNA KAKO AL NAZALOST PUKLI STE KO ZVECKA
kole | 13.07.2014. 22:54 a cicka vi dajemo pride sa sve njegovi kucici da vi dojde u strpce i da vi uredi situaciju hahahah
Mara-Olja | 13.07.2014. 23:00 Super si. ;-)
komsa | 13.07.2014. 23:00 a mozete posle za vasi stranku za vasa dva lidera (cicka i bracu)siledzije da imate isti slogan "SILOVITO" brukaaaa
Srdjan Pop | 13.07.2014. 23:03 Bravo Slobo ti si pravi nas lider. Izvini sto nisam bio na glavnom odboru. Glasao Banovac umesto mene ali cuti ne pričaj nikom. :-)
ko je ko | 13.07.2014. 23:08 a setite se gde vas je taj Slobodan nasao pre nego sto je od vas napravio ljude,bracu na tombulu,kosku u kladionicu,a manulaca u kiosk za prodaju hamburgera.samo da vas podsetimo danas ugladjena gospodo! pijhh
@ko Je Ko | 13.07.2014. 23:11 A na portirnici je ko?
marko | 13.07.2014. 23:16 auuuu al vam je g.Petrovic slaba tacka,ovoliko komentara to pokazuje koliko je on jak,a vi slabi i mali.hahahah SLOBO KRALJU!!!
bogi | 13.07.2014. 23:20 Slobodan Petrovic je svih ovih godina vukao prave poteze,a sada sa ovima sa planine je odradio maestralno!!! bravo samo napred
Caki | 13.07.2014. 23:21 Sefe, jel mozemo da od sledeceg meseca povecamo malo kiriju? U krizi Sam a i pisem ti ovde pozitivne komentare sa Zokija Kuma, Vasu, Ćirka, Nešu i jos neki kilnci. Unapred hvala.
glasac | 13.07.2014. 23:25 a sta ste mislili vi brdjani da ste pametni?hteli ste da namestite Petrovica ali on je mnogo pametniji od vas i majstorski vas pobedio i sada cutite i pokrite se usima.poz
janko | 13.07.2014. 23:30 sram vas bilo vas iz strpca,radili ste protiv svog presednika i lobirali ste svuda da ne glasaju za njega ali dzabe hoce ga narod i to ti je,i pored toga sto ste radili protiv najvise glasova je dobio Petrovic.pa sad vi crknite
genije | 13.07.2014. 23:35 a kako je moguce da covek dobije vise glasova od svih srba koji su bili na izbore,oko 8.000 i da nije dobar,to neide jedno sa drugim. dzabe pisete vas dvoje troje komentare covek je za vas izmislio politiku,Sloba je genije!
milos | 13.07.2014. 23:38 tek sada vidim sa kojom je ekipom radio ovaj Petrovic pa dobro je covek i ziv,auuuu sada ga jos vise cenim.Slobo ti si car,a ko gubi ima pravo da se ljuti
kako sad | 13.07.2014. 23:41 Sloba vam je pokvario celu koncepciju koju ste imali vi iz strpca pa sad neznate sta da radite,boli a hahahah
Realnost | 13.07.2014. 23:45 BRDJANI BRDJANIMA!!! "TRGOVAC TI LAZE OSMEHOM, ZENA LAZE SUZE PROSIPLJUCI, NIKO TAKO KO OVI BRDJANI NE LAZU" Strpcani koliko nekretnina imate vi skupa? Taman da preselite sve vase birace sa tih brda u gradove...Da se malo socijalizuju i civilizuju,vi vasu politiku mozete da sprovodite samo u Strpcu, posto sa njima jedino imate zajednicki jezik!!! U Strpcu em mustaci em zenidba, poraslo dete pa hoce da se dvoji.. A gospodinu Petrovicu mozete svi vi koji ga mrzite da videti ledja samo kad ga poljubite u ...!!!
Andjelka | 13.07.2014. 23:47 Da je ovih dana bilo reci o OTPUSTANJU a ne o OSIPANJU SLS-a to smo upravo i videli...I da nije rec o samovolji Petrovica nego o IZDAJI BRANKOVICA!!!!!! "Gde je izdajnik bolji od viteza"...Ziv nam bio Slobodane!!!
marko | 14.07.2014. 00:14 petrovicu zora svice vreme corke za tebe bice
hag | 14.07.2014. 00:15 petrovic jenajveci tacijevi srbin
vaske | 14.07.2014. 00:17 Jos malo i katanac na stranku
jaje | 14.07.2014. 00:17 kombi stranka SLs
Micko | 14.07.2014. 00:48 A gde ste posli vi seljacka bagro u sumu bez sekire,pa sta ste mislili to sto ste pljackali iz ministarstva za povratak da vam je dovoljno da pobedite Petrovica eee tulipani nepismeni,trba vi jos da rastete,za Petrovica ste sitna boranija.
Odbor | 14.07.2014. 00:51 Sujeta i komleks su razlog vaseg poraza gospodo iz opstinskog odbora strpce strpce.pozdrav
Analista | 14.07.2014. 01:09 Kakav sastav:cicko,bagi,braca,teslica,braca ivanovic,ovo dvoje iz istoka(neznam im ime),peci,srba,mladen,rakun,koska,goran m.,goran l.,dasa,sasa i naravno pera, e sad svi ovi zajedno su radili da Petrovic ne dobije glasove.znaci 19 (ne)ljudi se udrizilo protiv jednog i taj jedan ih sve pobedi!!! E sad se postavlja pitanje jel ovaj covek mnogo vredi ili pak ovih 19 nista ne vrede? Sve u svemu Slobo svaka ti cast!!!
rakun | 14.07.2014. 01:23 Dalibor Jevtic otvorio stovariste,najnize cene u gradu! Na akciji cement 11eura.Blokovi 1 euro komad.Crep 1 euro komad.Javiti se ,na stovariste Altrade ili licno pozvati menadzera Bratislava Nikolica.
Gradjevinski materijal | 14.07.2014. 01:28 Dva komentara 28 blokova GITER, tri komentara 28 blokova plus 2 dzaka cementa..... A vi gospodo sto ste vec primili robu daj malo pojacajte napade na gospodina presednika vidite da nas 3\4 pisemo mislim da nema smisla. Ovi koji napisu vise od PET komentara dobijaju i JEDNOG Sarplaninca 2\3 meseci stari dobra dlaka orginalni lavez.... Sram vas bilo NELJUDI! O vama moze knjiga da se napise kakvi ste NELJUDI ma kakvi knjiga ceo TOM, Gospodine Petrovicu nastavite da sledite vas put pravde,imate podrsku NARODA!
sever | 14.07.2014. 01:37 Kisa lije,lije Daki suze krije.Ministarstvo sad mu ode ,Petrovic ga drugom dade. Braca ga sa motkom juri,Za vratom su mu i panduri.Sad od muke nezna sta ce , sudijama Daki skida gace.Lopove!U zatvor!!!!
sumar | 14.07.2014. 01:52 Spremajte se ze secu drva, jer pokrali ste dovoljno motorke.Uskoro ce grejna sezona.Cement i blokovi nema vise.Sve ste prodali.
Niko | 14.07.2014. 07:50 Sta bi strpcani,usrali ste motku a hahahhaha lelel batkice
Sirinicka zupa | 14.07.2014. 08:05 A sta je mislio taj mali zutokljunac da ce nekog da nasekira njihova bezanija,e jok braco jok...ti jesi prevarant lopov i necovek,a takvima kod nas u SLS nema mesta!
Video | 14.07.2014. 08:17 Da Petrovic nije najbolji pa nebi ga zvao Vucic kod njega,a izgleda da to boli najvise ove pobegulje hahaha
mirce | 14.07.2014. 08:33 emisija vam je super,a vas gost je za mene prijatno iznenadjenje,prvi put sam cuo da je g.Petrovic bio kod premijera Vucica,i to na njegov poziv. dakle to sigurno nije slucajno da bas pozove Petrovica,a ne ove druge koji su toboz napustili Stranku! g.Petrovicu zelim bam puno srece u daljem radu.
Milan | 14.07.2014. 08:58 Ovaj covek je izdrzao sto ni jedan nije do sada,zato kapa dole Slobo i samo napred,a ovi iz strpce neka laju,brzo ce da vide da su se grdno prevarili
Mare | 14.07.2014. 09:04 Hteli ste da prevarite i Slobu i stranku,ali ste se vi sami prevarili i to polako uvidjate pa sada vas hvata nervoza i panika,a to se vidi i po komentarima,srecan vam put i hvala vam sto nas rasteretiste.pozzz
strateg | 14.07.2014. 09:22 mnogo je velika razlika,tako da ni braca ni kuca a ni maca, ne mogu da pridju Petrovicu,on je covek koji ima strategiju koju je do perfekcije izucio.nema sta majstor svog zanata
radnik | 14.07.2014. 09:26 a pitam se dali sada, braca,koska,dalibor...smeju u oci da pogledaju Petrovica. pokusali su da ga prevare I nisu uspeli,a sada ih ceka kazna I to oni znaju pa su u velikoj panici. Slobo do kraja rasturi tu gradjevinsku bandu koja od sirotinje I izbeglica kradu gradjevinski material iz ministarstva za povratak.
Zlobna | 14.07.2014. 09:34 Vi strpcani lepo ste se organizovali da pljujete coveka koji vas je stvorio, tako mu se verovatno zahvaljujete jer drugacije ne znate. Nauceni ste samo jednom- da zavidite! Zao mi je svih vas koji ste napustili SLS, sto ne vidite kraj svog puta na kome ste krenuli!
xxx | 14.07.2014. 09:40 SOBODANE, NIKAD TI NIKO NIJE NI BIO BLIZU, NITI CE IKAD IKO BITI!!!!!!!
Koja | 14.07.2014. 09:50 Slobo nisu ti do kolena ove batkice iz Strpce,samo napred do pobede. ziv nam bio!!!
Postujem | 14.07.2014. 09:57 Pa d-dine Petrovicu vi slobodno mozete da pevate pesmu "ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine"...oduvali ste ih!
Janjica | 14.07.2014. 10:01 Skupilo se drustvo malo i glavnog sefa nije slusalo, pa ih glavni sve oduvao da bi stranku od zla sacuvao! Svaka cast Petrovicu! Glasala sam, glasam i glasacu za Vas!
Justijan | 14.07.2014. 10:06 Bravo Petrovicu...posle ovoga bicete jos jaci. Neka je bog u pomoc ovima iz Strpca sto slusaju Manijaka i Manulaca...nisu ni svesni sta rade!
Sloba | 14.07.2014. 10:09 Nemoj za materijal da pricate. Kako bi smo napravili kancelarije stranke kod Caketa? I jos po nesto.
NIKOTIN | 14.07.2014. 10:14 E majke mi moje, ovom gospodinu, Slobodanu Petrovicu, ni Amerika ne bi mogla nista! Zilav je skroz! Skidam kapu! Respect!
Istina! | 14.07.2014. 10:22 Vreme je do sada pokazalo da ste Petrovicu bili na ispravnom putu, a ja se iskreno nadam da ce i od sada biti tako!
gotovusa | 14.07.2014. 10:42 Slobo dao ti bog zdravlje I srecu kad otera ove nase kriminalce iz zupe.za koji dan ce sira javnost cuti pravu istinu o njima I braci I koski I daliboru i jos neki,koji zajedno dele pare koje kradu iz ministarstva I opstine.
NN | 14.07.2014. 10:52 Draga gospodo koja prozivate ministra za zajednice i povratak Dalibora Jevtica, Svi vi, da ste barem jedan posto radili u korist srpske zajednice na kosovu od onoga sto je gospodin Jevtic radio i obisli barem jedan posto srpskih porodica koje zive u nehumanim uslovima i pomogli im barem za dzakom krompira, pridaduci to ogromnoj pomoci i velikim rezultatima ministra za povratak, danas bi srpska zjednica na kosovu mnogo bolje zivela i bilo bi nam mnogo lakse. Dalibor Jevtic je pomogao mnogima u svakom pogledu (nikad se ne moze pomoci svima u uvek ce biti nezadovoljnih) i to je nepobitna cinjenica. Coveka krase i reci i dela koja su vidljiva. Oni koji najmanje znaju o njemu, najvise ga kude..a mogli bi barem da nauce da svojim maternjim jezikom to iskazu na pravilan nacin tako sto ce znati svih sedam padeza. Pozz iz Strpca, gde zivi veliki broj pametnih ljudi ;-) !
Slavko | 14.07.2014. 11:48 Slobodan Petrovic je na poslednjim izborma imao 8000 glasova. Od toga je porao 99 posto. Zamislite imao je 1700 u Zubinom potoku, sve je do jedan glas platio. Znaju sve to ovi sa Dragodana. Bruka...
poverenik | 14.07.2014. 16:50 taj vas posteni ministar sto je pomogao mnogo srpsku zajednicu sto to nije radio pre nego samo za izbore.materijala koji ste trebali da date sirotinji vi ste ga delili vasim glasacima da glasaju za bracu u strpcu i poslanike iz strpca.sram vas bilo od Boga da nadjete otpadi ljudski!!!!!!!!
Killer | 14.07.2014. 18:23 "Kako nas narod kaze" E, Boze dragi. Stvarno neverovatno.
Killer | 14.07.2014. 18:24 "Kako nas narod kaze" E, Boze dragi. Stvarno neverovatno.
JA | 14.07.2014. 20:23 ajmo srbi da se pljujemo jos pa nek se svi smeju....
Aleksandra | 15.07.2014. 01:20 Ovde komentarisu sve jedni isti nepismenjaci koji nemaju veze sa zivotom. Ako su toliko hrabri da pisu budalastine, neka budu hrabri da iznad komentara napisu svoje pravo ime, a ne da se potpisuju kao: ,,Marina Rizic", ,,Zoran Kum" itd., jer ako kradete necije ime, to znaci da svoje ne postujete ni malo, ili je toliko bezvredno da vas je sramota i da ga napisete, osim ako su vam mozda oni idoli pa od njih mozete samo da naucite nesto korisno!
Petar | 15.07.2014. 01:23 Bravo za Slobodana Petrovica, samo napred! Za ove sto ste ih izbacili iz stranke, mogu samo da porucim: ,,Koga nema, bez njega se moze"!
Milan | 15.07.2014. 01:45 Bravo Slobo izbaci svu olos iz stranke!
Strpce-Beograd | 15.07.2014. 18:56 Sta je Strpcani sto ste ucutali istina boli.Nije da volim tog Petrovica ali u odnosu na vas on je malo dete.Kad ste nas prodali za dva bloka i dve gredice sad mozete i kod Kurtija da odete za Strpce vise leka nema.Tako da veci olosi od vas nema na kugli zemaljskoj.Pozzz za izdajnike svoje vere....
Zanimljivo | 15.07.2014. 20:17 Jel ste primetili kad su stigli poslednji komentari? Ode Sloba za Beograd rano jutro, posla par komentara pre polaska i ceo dan nije imao internet da salje komentare. Sad ce cim se vrati.
Jos jedna zanimiljivost | 15.07.2014. 22:22 Pogledajte sajt SLS. Poslednja vest trenutno ima 31 pregled. Kad se vrati Sloba i docepa se interneta imace preko 500, 1000...legenda je.
Stvarno | 16.07.2014. 00:06 Hahaha vidi stvarno odjednom skocio broj pregleda na sajtu SLS stigo Petrovic
Todor | 16.07.2014. 02:18 Dalibore srecan ti savetnik cicko,hahaha gospode boze
Bane | 16.07.2014. 02:20 Jel stvarno jeftic zaposlio cicka u ministarstvo kao savetnika?ako je to tacno onda je kraj sa strpcom,procice kao pasjane!
Braca iz strpce | 16.07.2014. 02:24 Manulac odma da zaposlis cicka,a kako bre tate pa znas kuj je on,cut tu sk je oskudacija za glasove...hahahahaha
Pasjanci | 16.07.2014. 02:26 Jefticu jel ces u onolike slike sto si ih nakacija na zid kod tebe u kancelariju,da turis i sas nasega cicka,tvog savetnika hahahah
Mladen | 16.07.2014. 08:42 E dalibore bruko jedna,pa zar cicka da postavis za savetnika,a sta ce on da te savetuje?e moj dalibore..taman sam se ponadao da zaista izlaze svi iz SLS,a sad vidim da od toga nema nista i da ste nas sve slagali i sada mi je jasno zasto je ono saopstenje u ime oo partes,pisao cvetkovic(cicko). E sada razumem g.Petrovica zasto je tebe i bracu isterao iz stranke,svaka mu cast sto je to uradio!!!
Deda vidoje | 16.07.2014. 12:55 Ovaj tiki Nikolic "kauboj" i ovaj Jevtic "lasica", kad su vec resili da napuste i da traze bolji hleb od pogace trebali su to uraditi pre izbora kad su vec bili toliko sigurni u pobedu.Ovako su deco moja uzeli glasove i zloupotrebili mandat naroda, ko zna za koga bi narod glasao da su to pre izbora uradili?Sto se Petrovica tice deco moja kad vam deda kaze"tiha voda breg roni".
Zoran M.Stanišić, iz Prišti | 17.07.2014. 06:57 G-din Ničić je omogućio svima nama koji se potpisujemo svojim imenom i prezimenom ( uključujući i srednje slovo ), da još jednom shvatimo svu tragediju, razmeru i besmisao partijskih - partokratskih - klovnovskih - kleptokratskih struktura, koje u ime SRBA i njihovih interesa, NAMIRUJU svoje bedne zadnje trapove, učestvujući ( svesno - nesvesno ) u legalizaciji isplaniranog i sprovedenog etničkog čišćenje na Kosmetskim prostorima. SVI oni postaju oruđe i sredstvo manipulacije "ološ elite" Prištine i Beograda, gde međunarodni faktor zadovoljno trlja ruke, jer se NjIHOVI decenijski projekti savršeno ostvaruju ( čak brže nego što su i očekivali). Godinama sam ukazivao na pogubne i trajne posledice delovanja predsednika sls-a (bivšeg portira-stražara iz "Boro i Ramiza", nezavršenog studenta prava,... ), koji je uspeo da u svojoj "vizionarskoj" - višegodišnjoj "misiji", materjalizuje svoje bedno sluganstvo, vulgarno demonstrira svoju vazalnost, nepismenost i primitivizam ... Njegovi BLISKI saradnici su samo čekali momenta obračuna sa NjIME, jer su mislili da ga mogu "žrtvovati", a oni ( dozirano lukavi, namazani, perfidni i prepredeni) zadržati svu korumpiranu infrastrukturu partije, koju je i Oliver Ivanović zamislio ( u trenutku formiranja ) da funkcioniše DRUGAČIJE ... Šta je sa desetine hiljada INTERNO - RASELjENIH porodica, njihovim tragičnim sudbinama, izgubljenom decenijom - godinama koje su nam "pojeli" beogradsko-prištevački gmazovi, SVE su obesmislili, čak i ispisane komentare pod pseudonimima naručuju, pišu i onanišu... Gde se g-dine Ničiću izgubi i istraživačko novinarstvo, ta magična "šiba rečima" lažne ološ elite, ministara i tevabija, moj do moga, razmera tragedije njihovog trajanja,bitisanja i stanpeda,..., ili se moraju svi ukaljati, brčkati u kaljuzi, mulju i žabokrečini, ili ostaviti one koji u SEBI nose svu tu dozu bezčašća, da se brčkaju, sebe tetošu serdarima, a MI, MI , mali i beznačajni darujemo im naš prezir, jer nismo želeli učestvovati u njihovoj bednoj i poniznoj roli nanošenja tragedije narodu, kome na žalost pripadaju...
mile | 17.07.2014. 08:56 budo pusti te komentare,nemoj da mi stitis tog prizetka iz strpca koji sebe naziva ministrom za povratak.unapred zahvaljujem
Pocelo je... | 17.07.2014. 17:22 Jasmina Zivkovic sef poslanickog kluba Srpska....idemo dalje...
zorana | 17.07.2014. 20:39 prvo ovaj zoran stanisic je leceni alkoholicar i psihijatriski slucaj,a to i budimir zna.pored toga veliki lopov koji je prodao sve sto je imao na Kosovu i preselio se u Beograd kupio nekoliko nekretnina,pa on sad nekom da drzi lekcije o patriotizmu.koga interesuje bre sta pise ovaj psiho. bruko srpska ne zloupotrebljavaj ovu srpsku muku!!!
D.Miric | 17.07.2014. 22:56 Zorane stanisicu ti si ziveo u pristini i sve si prodao na kosovu i dedovinu i ocevinu i najmenje imas ti prava da nekom upucujes kritike,sram te bilo!a da se radi o klasicnom prevarantu govori to da ste jos sa tadasnjim ministrom petkovicem prodali kucu i radnju u pristini da bi nakon par godina govorili da vas je neko isterao na silu,opet sram vas bilo ja sam zivi svedok da je to tako bilo.eto ovo sam morao da napisem zbog istine.
Milijana | 18.07.2014. 08:49 upravo sam sada odgledala emisiju i mogu vam reci da je ovo mozda najbolja emisija koju sam gledala do sada.dosta sam novog cula u emisiji,pre svega to da su se g.Petrovic i g.Vucic u stalnom kontaktu,sto je za mene najveca vest jer g.Petrovic to do sada nikom nije pricao,sto pokazuje njegovu skromnost sto su retke vrline kod ljudi danas. da je kojim slucajem bilo ko od ovih nasih tzv.politicara na njegovom mestu to nebi moglo da se trpi od hvalisavljenja...sve u svemu emisiji odlicna gost jos bolji.pozdrav
Vasa | 18.07.2014. 10:13 Ma pukli smo skroz.Da je samo Petrovic problem mi bi bili carevi.Uzjahao nas strani faktor i uglavnom se ponasamo kao magarci.Za sitnu paru i interes menjamo misljenje i stavove,ako nam ovi sto ih zovemo izdajnici nesto daju mi ih podrzavamo jace no ikog,a ako nam ne daju onda drvlje i kamenje.Ovim nikako ne zelim da rehabilitujem Petrovica ali da osvetlim sve nas nas mentalitet i drugo.A gledajte i drzavu Srbiju.Odnosno ne drzavu no one koji su na vlasti tamo.Pricaju gluposti a rade isto sto i mi.Za ulazak u Uniju zbogom Kosovo da izbacimo rec Me4tohija mozda ce bozja kazna biti manja.
drug clan | 18.07.2014. 12:35 svako ko se kacio sa Petrovicem nije dobro proso,to su ovi iz strpca trbali da znaju.Slobodane Petrovicu neka ti Bog da svako dobro sto istera bagru iz nase stranke.
Gotovusa | 19.07.2014. 14:51 Bravo Slobo kralju,rasterao si tu bagru iz stranke sada nastavi i iz institucija,samo napred imas nasu punu podrsku iz cele sirinicke zupe.
Sara | 19.07.2014. 23:34 O Boze,Boze,sta mi srbi s Kosova dozivesmo?Da nas predstavljaju sve neki neobrazovani ljudi.Jadno nam Kosovo.Skupili se s konca i konopca ,kuso i repato,i vode nekakvu politiku. Prodali veru za veceru za rad svog interesa,a kao svi spominju da rade u interesu naroda,malo sutra!A tek ovi Vucicevi potrni oni bi da sede na dve stolice,i na srpsku i siptarsku,pametan narod pa ih ovvaj put nije glasao da udju u parlament Kosovski.
Goca | 19.07.2014. 23:45 Posto je ovo najgledanija emisija na Kosovu,preporucujem Budimiru Nicicu da svakog sledeceg gosta politicara ili ti funkcinera kosovskog pita:Gde je zavrsio fakultet ,da li je stvarno zavrsio ili je kupo-la diplomu.
Veseli | 23.07.2014. 00:20 O Slobodane ne pisi vise ove komentare. Sam sebe hvalis. Nemas skim kafu da popijes bre. Jel vidis dokle si dogurao? Jel te zvao Hašim da te pita sto si glasao ZA Isu? I sta si mu rekao? Hahaha Budimire, Vama svaka cast na svemu. Veliki pozdrav iz Bora.