Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Jelicom Krčmarević

10.07.2016.

 U 255. emisiji Slobodno srpski gostovala je predsednica Nove partije Kosova (NPK) i bivša direktorica Zdravstvenog centra Gnjilane dr Jelica Krčmarević. U intervjuu Budimiru Ničiću ona je rekla da je do promena na čelu NPK, nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Aleksandra Grujića, došlo nakon odluke Glavnog odbora te stranke o Grujićevom razrešenju."Nova partija Kosova je nikla na temeljima Srpske kosovsko-metohijske stranke. Veterani srpske  političke scene na Kosovu, kao što su Dragiša Mirić, Nebojša Nikolić, Zoran Nikolići drugi,  okupili su mlade ljude sa centralnog Kosova i Kosovskog Pomoravlja zbog toga što postojeće političke partije nisu do sada dobro predstavljale Srbe na Kosovu", rekla je Krčmarević i izrazila nadu da će se stranačka infrastruktura uskoro organizovati i na severu Kosova. Krčmarević smatra da vlast u Beogradu nema dobru predstavu o tome šta su pravi problemi Srba na Kosovu i kako ih rešavati. "U našem sistemu postoje partije koje favorizuju nesposobne ljude u politici, a oni koji su sposobni nalaze se sa strane, u zapećku", rekla je Krčmarević i podsetila da Kosovsko Pomoravlje nema političke predstavnike u kosovskoj centralnoj vlasti, nego samo u lokalu, gde se ne mogu rešiti nagomilani problemi. 

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarvesa | 11.07.2016. 13:59 Video Grujic sa kim imao posla pa otkacio bagru.Covek je hteo da da sansu mladim ljudima i posalje u penziju babe i dede ali oni su nepopravljivi.Krcmareviceva se krivicno goni za sverc lekova na granici i ona da zastupa narod.Ma dobro smo i zivi ko nas sve zastupa..
Miko | 11.07.2016. 14:43 hahahahaaaa e pa ovo je smesno .....ncncnccc...
Slavisa | 12.07.2016. 17:11 Dovoljno je da dr Jelica bude ucesnik u emisiji Slobodno srpski pa da se duhovi uznemire.Svaka cast gospodji na dostojanstvenosti,a misevi neka vire iz svojih rupa,jer ,Kad macaka nema ,misevi kolo vode. Ajd nek s emalo okrene redosled ,svakome svoje mesto i u zivotu i u politici,a njoj je bas sve dostupno,jer jedna je Jelica,ma ko se nje bojao,pozdrav dr Jelici.
Bobi | 12.07.2016. 17:17 Bilo mi je zadovoljstvo da vas vidim i slusam posle vise godina,makar i ovim putem.Bili ste branik srpskom narodu,zahvaljujuci vama mnogi su se osmelili i ostali na svojim ognjistima,hvala dr sto jos u vama ima snage da nas hrabrite,bili ste i ostacete idol mnogih ,cak i onih koji to ne priznaju, a tajno vam se dive,pozdrav mojoj bivsoj direktorki i najjacem liku kojeg sam upoznao.
Snezana | 12.07.2016. 17:25 Citam komentar i ne verujem , ima svakojakog sveta,onih koji hoce da nam ispisu biografiju dr Jelice ali onako kako je oni vide.Pa na svu srecu ,dr Jelica je iz nase sredine i zato,pssssst!Znamo mi vas koji bacate ljudima prasinu u oci i pokusavate da ocrnite ono sto niko nije moga ni onda kada su svi kidisali na Srbe a dr nisu stedeli. Divim s eovoj velicini od zene ,hrabro ,druze moj stari.Ako imas snage i volje,svi mi koji smo na stotine kilometara daleko od tebe ,stojimo rame uz rame u tvojoj borbi.
pile | 12.07.2016. 17:26 Ako ima nekog muza nek joj stane na crtu!
Dule | 12.07.2016. 17:49 Kad bi Kosovo imalo jos 5 ovakvih zena ,ne bi nam trebao NATO
Stole | 12.07.2016. 17:53 Mislio sam da se povukla ,hrabri ,medjitim nikad ne odustaje,sve je za njih izazov,nema veze sa licnim interesima,dr ima svoj stav,niko joj ni primac nije!
Donka | 12.07.2016. 18:01 Ne mogu da ne napisem , obelezila svojim likom i vreme i Pomoravlje ,Vitina ni za 300 godina nece imati Jelicu ,ako ima ambicije , treba je iskoristiti,hvala,dr za sve sto si radila,nastavi samo ,podrska je tu.
Sasa | 15.07.2016. 19:56 Videli su ko je Grujic prodao sve na Kosovu, pa se vratio da uzima jos, ne interesuje njega omladina njega interesuju samo pare. Sreca je sto su uvideli ko je on pa su ga ga odmah oterali iz partije.Nemoze se graditi nesto na lazima i obecanjima.