Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Vladimirom Rajčićem

18.12.2016.

 U 272. emisiji Slobodno srpski gostovao je glumac iz Čikaga Vladimir Rajčić koji najavljuje da će biti kandidat za redsednika Srbije na predstojećim izborima. U intervjuu Budimiru Ničiću on je rekao da dijalog Beograda i Prištine treba da bude vođen na nivou predsednika.

 
„Taj dijalog treba da vodi predsednik države koji razume Srbiju, koji razume Kosovo i Metohiju, ne može neko drugi da priča“, rekao je Rajčić.
 
Rajčić smatra da je Kosovo deo Srbije i da nije nemoguće da se Albanci sa Kosova ponovo  integrišu u sistem Republike Srbije, međutim nije mogao da jasno kaže kako.
 
Rajčić koji je poreklom sa Kosova, a koji više od 20 godina živi i radi u Sjedinjenim američkim državama ( SAD ) govorio je i o pobedi Donalda Trampa, o tome šta je radio u njegovom izbornom štabu, kao i o životu Srba i Albanaca u SAD. 

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarIgor | 20.12.2016. 21:39 Pozdrav Budimire, Kako je ovaj prevarant dospeo kod tebe u emisiji??? Secamo ga se jos iz emisije Mire Adanje Polak kada je govorio o snimanju filma o Nikoli Tesli,koji ,naravno,nikad nije ni poceo da se snima!!! Nadam se da si ga pozvao sa namerom da zabavis gledaoce pred praznike ...