Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Sonjom Biserko

23.01.2011.

U šesnaestoj emisiji Slobodno srpski gostovala je predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonja Biserko. U intervjuu Budimiru Ničicu, Biserko je rekla da  navodima iz izveštaja Dika Martija treba da se bave pravosudni organi EUELKS-a, a ne da se o tome politizuje i dižu tenzije. Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji  je govorila i o proteklim parlamentarnim izborima na Kosovu i o tome koliko je značajno učešće Srba u institucijama Kosova. Biserko je optužila vlast u Beogradu da je najodgovornija što se do sada nije dogodio ozbiljniji povratak raseljenih na Kosovo.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarilic dragan | 23.01.2011. 18:25 Dokle bre ovi antisrpski biseri od ove Bi serke. Da joj je neko nestao na kosovo dali bi zastupala ovakve teze? Za koga radi? Koliko zaradjuje na tudjoj nesreci?Zasto nas patoloski mrzi mislim na nas Srbe sa Kosova? Srbijo dokle bre vise?
siki | 24.01.2011. 00:17 Biser(ka) uporno priča da je izveštaj Dika Martija naneo štetu Tačiju kao premijeru i Kosovu kao državi. Kaže da je razgovarala sa lekarima koji su joj rekli da nije bilo moguće izvršiti transplantaciju. E pa Biser(ko) ako je za vas istina o kamionima sa kosovskih Albanaca a transplatacija izmišljena, ne vidim razlog zašto se ne preselite na Kosovo i vodite brigu o ugroženim Albancima.
Milanka | 30.01.2011. 10:29 Besprekorna pitanja gospodina Nicica dok je gosca bila ne jasna. Ni na jedno pitanje nije imala odgovor vec je samo trbunjala.
Patriota | 08.02.2011. 22:45 Emisija je super ali ja bi stavio ipak jenu malu primjedbu i to sa razlogom. Naime na vasoj televiziji mogu da govore stranci dok recimo Toma Nikolic to ne moze. Ako moze Piter Fejt zasto ne moze Tomo lopata.
nije vazno | 09.02.2011. 20:40 sram je bilo kakva niskost,kaljati narod svoj na svome, treba da se stidi i ako kalja narod i drzavu gdi zivi, onda neka napusti tu zemlju i nek trazi na drugo mesto da zivi!
Dr Svetlana Stanojevic biohemicar | 26.03.2011. 22:14 A u Srbiji nema ljudskih prava. Radim u Domu zdravlja Leskovac i uvek su me sikanirali maltretirali ipreopterecivali nacelnici i direktori sve dok prosle nedelje predsednik sindikata poveo je nacelnika na Palic u hotel na odmor. Ja imam iscasena oba kuka
banush | 20.11.2011. 01:44 zivot bez merznje ie naible