Arhiva emisija

Slobodno srpski sa Anom Radmilovic

17.07.2011.

U 41. emisiji Slobodno srpski gostovala je Ana Radmilović, novinarka iz Beograda i ćerka Zorana Radmilovića, jednog od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumaca svih vremena. Ona je u intervjuu Budimiru Ničiću rekla da javnost u Srbiji ne zna pravu sliku o Kosovu i da su beogradski, kao i svi drugi mediji, "robovi" senzacionalizma. To je, po njenim rečima, jedan od razloga zašto se u medijima u Srbiji veća pažnja posvećuje "lošim" pričama sa Kosova. "Nelogično je da se Srbi sa Kosova o Kosovu informišu iz beogradskih medija i mislim da bi trebalo da imaju svoj sopstveni medij, na osnovu kojeg bi se informisala i Srbija. Ne bi trebalo Beograd da informiše Srbe sa Kosova o Kosovu, nego bi Srbi sa Kosova trebalo da informišu Beograd o tome kako žive".  Ana Radmilović je govorila i o svojoj budućoj knjizi "Kosovo 300 čuda", boravku na Kosovu, južno i severno od Ibra, kao i o tome, kako je u Srbiji biti ćerka jednog od najpoznatijih Srba svih vremena.

Komentari posetilaca

Pošaljite svoj komentarJa | 17.07.2011. 14:42 hahahahahahahahahahhahaha..
DIF | 17.07.2011. 18:24 Gosca je extra. veliki pozdrav.
Fatmir Sheholli | 17.07.2011. 19:45 Slazem se da je nelogicno da se srbi sa Kosova o Kosovu informisu iz beogradskih medija. Samo se postavlja pitanje koliko srpskih novinara su dopisnici sa Kosova i kako obavestavaju sa Kosova. Do sada uglavnom imamo narudzbene tekstove i teme, pa bi trebalo da tzv. srpski dopisnici sa Kosova da se okrenu realnosti i realnom stanju na Kosovu jer obmane i nerealna slika nemoze da doprinosi bas nista srpskoj zajednici na Kosovu.
Samo vas gledamo | 17.07.2011. 20:06 Daleko od toga da su srpski novinari bezgresni, ali s obzirom da znam albanski i da pratim i albanske medije, ovi nasi su prva klasa, doduse ima i tu bisera.
sonja | 18.07.2011. 04:33 svaka čas na emisiji,alll sviiiii smo svesni da što vi bi,želeli BEOGRAD SECKA..Zato prvo gostt veliki i uticajan...treba da vam se obraća sa VI.a viiiiii ste zlatan,voditelj..jednom se raća....a vaš gost svo vreme uzrečica....NEZNAM...Štaće takvi gosti..doću ioduuuuu a viostajete na vašim,ognjištima.......SVAKA ČASS OVIM PTIŠTEVCIMA..na rečima što rekošeee o KOSOVU....ALLL JA VOLIM KOSOVO ZNAM KAKO VAM JE DOLE....VELIKI POZDRAV ZA VASSS.........SMEŠNA EMISIJA!!!!!!!!!
ajoojj | 19.07.2011. 14:30 jaojjj, sta ti je ovo trebalo Budimire, zenska nema pojma sta prica, odgledao pola emisije i bilo mi je jasno da sam ovo vreme potrosio na najgori moguci nacin, trosim jos minutu za ovaj komentar pa onda cekam sledecu emisiju u nadi da ce biti interesantnija od ove> Caglavica je divna, he, he
dardan | 20.07.2011. 20:25 Jednu poruku za Anu ako cita ove komentare, neka pogleda emisuju gde je bio onaj doktor koji voli historiju. Lekic se zvao ako se dobro secam. No voditelj sigurno zna o kome je rec. Pricao covek kao u RTS 90-tih eto posto "nema" slobode. Pogledaj tu emisiju Ana i videces slobodu.
Stojadin | 21.07.2011. 13:38 Budimire ja čitam komentare,pa nekako najviše komentara svode se na nekog Bratislava Nikolića iz Štrpca gradonačelnika.Zato voleo bih da pozovete ovog gospodina pošto su skoro svi gradonačelnici bili vaši gosti.Neka čovek izadje i neka demantuje ili potvrdi pisanja komentara u gostovanju D.Jevtića i Mikića.
GOTOVUSA CITY | 23.07.2011. 00:02 JOS JEDNA ODLICNA EMISIJA.POZDRAV IZ GOTOVUSE.
Nensi | 25.07.2011. 15:23 Osoba bez opste kulture,vidi se kao prvo nacin sedenja i ponasanja u studiju a o smislu njenih odgovora suvisan je svaki komentar.
kika | 19.04.2013. 00:27 Ana samo reci hvale.Citao sam tvoje tekstove i o drugim dogadjajima na KIM. Prosto osvetljavas istinu i stvarnost.Mnogo realno vidis situaciju a imas hrabrost da to i izneses bas tako.Bravo Ana...